Skip til indhold

3400+ Tilfredse Kvinder

GRATIS FRAGT & 30 DAGES BETÆNKNINGSTID

Om os

Historien om Comfit undertøjs bh'en begynder med Yasminas årelange lidelse af hendes uegnede bh'er, som var løse og ikke støttede hendes bryster ordentligt. Yasmina har prøvet mange forskellige bh'er, men de strækker sig alle efter kort tids brug, passer ikke til hendes bryster eller har ikke den ønskede push-up-funktion.

Yasmina hader sine almindelige bh'er, fordi hun ikke kan tåle smerten ved at skære de tynde stropper over. Efter 5 års lidelse fandt hun ved et tilfælde en behagelig push-up bh, der opfylder alle hendes krav. Den er behagelig, giver hende et fremragende brystløft og beskytter brystet, ryggen og skuldrene på bedste vis.

Tiden kom, og Yasmina tog en dristig beslutning: at sælge denne behagelige push-up bh i massevis, så alle kvinder kunne bruge denne fantastiske tingest. Comfit undertøj var født.

For at få denne bh til at passe og opfylde de fleste kvinders behov har Yasmina foretaget et par justeringer. Hun ændrede polstringen en smule for at forbedre push-up-funktionen, ryg-, bryst- og skulderstøtten. Hun har også skabt et mere moderigtigt og attraktivt design for at give denne bh et bedre udseende.

Yasmina ved, at Comfit bh'en måske ikke er den mest fashionable bh, men den er en af de mest behagelige bh'er, som enhver kvinde ønsker at have på. Der er ingen irritation, ingen smerter i brysterne, ingen nedgang. Alt, hvad kvinder skal gøre, er at nyde lykkelige øjeblikke i denne superkomfortable og attraktive bh.

GRATIS FRAGT

på alle ordrer

IKKE TILFREDS? PENGE TILBAGE!

30 dages betænkningstid

100% SIKKER BETALING

SSL-krypteret