Skip til indhold

3400+ Tilfredse Kvinder

GRATIS FRAGT & 30 DAGES BETÆNKNINGSTID

Bestilling & levering

Vores team har travlt 7 dage om ugen for at sikre, at din orde kommer problemfrit igennem. Vi er i daglig kontakt med leverandøren, som sender produkterne til dig.

Altid GRATIS forsendelse

Vi står for åbenhed og ærlighed, og vi bryder os ikke om at lægge ekstra omkostninger på kundens regning. Derfor leveres alle produkter 100 % GRATIS til dit hjem. Der kræves ingen minimumsbestilling.

Leveringstid

Service og kvalitet er af største betydning for os. De produkter, der tilbydes på vores hjemmeside, har et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.

Fordi produkterne sendes direkte fra leverandøren til kunden, er prisen lavere, men leveringstiden er længere. Når ordren er afgivet, er der en behandlingstid på 1-3 arbejdsdage. Når din ordre er blevet behandlet, er den gennemsnitlige leveringstid 4-7 arbejdsdage. Da produkterne sendes direkte fra vores leverandør til kunden, er antallet af pakker minimeret, og der tages hensyn til miljøet.

De angivne leveringstider er gennemsnitlige leveringstider. Der kan ikke gives garantier på dem.

Sporing af ordrer

Hvis du har afgivet en ordre, kan du nemt spore din pakke efter behandlingstiden. Behandlingstiden er 1-3 arbejdsdage.

Klik her for at spore din ordre.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om din bestilling? Eller har du et spørgsmål om et af produkterne? Der er stor sandsynlighed for, at vi har fået dit spørgsmål før. Det er nemmere og hurtigere at tjekke FAQ-siden først for at se, om dit spørgsmål er anført her.

Er dit spørgsmål ikke beskrevet her? Tøv ikke med at kontakte os via kontaktsiden. Vores team er til rådighed 7 dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.

GRATIS FRAGT

på alle ordrer

IKKE TILFREDS? PENGE TILBAGE!

30 dages betænkningstid

100% SIKKER BETALING

SSL-krypteret